Close
Max Media Emmen Marco Polostraat 16

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

Geweldig hé, na alle feestdagen weer op kantoor te zitten. Het voelt toch wel wat raar. Maandenlang leef je in een soort roes en ineens is alles weer normaal.
Een beetje raar om te spreken over een nieuw jaar terwijl de website 1 januari 1970 aangeeft. Een bug in de website waar ik me al jaren aan erger. Hierover straks meer.
Het jaar afsluiten…ik bedoel hiermee natuurlijk de boekhouding. Dat andere hebben we net gedaan. Met vrienden en familie elkaar om 0:00 uur een fantastisch 2017 wensen. En ik heb ook met geliefden en dierbaren een goed 2017 gewenst. En dat wens je als het goed is iedereen. Ook jezelf!
Tijd voor bezinning…wat is een goed jaar? Wanneer spreek je van een succesvol jaar of een gelukkig jaar. Dat is voor iedereen weer anders. Ik ben gelukkig, zowel zakelijk als prive. Maar daar gaan we het niet over hebben. Laten we vooruit kijken. Laten we het even hebben over 2017. Wat gaan we doen? Waar gaan we heen?
Vorig jaar heb ik geroepen dat we elk jaar een TV format erbij willen hebben. Die doelstelling is niet gelukt. Een bewuste keuze? Ja ik denk het wel. In 2014 en 2015 hebben we ons in het TV avontuur gestort en we hebben er veel van geleerd. tevens staan we aan de vooravond van een hele ander TV landschap dan wat we jaren gewend waren, namelijk onDemand. Youtube, Netflix, Vimeo etc. Ik vertel niemand iets nieuws toch? TV veranderd. Snel en zonder twijfel. Kan Max Media uw TV format produceren? Jazeker, dan kan nog steeds. is het verstandig? Goeie vraag. Dat hangt helemaal af van je doelgroep en je onderwerp. Soms is een TV programma op RTL4 succesvoller dan een video op youtube.

We hebben voor 2017 in ieder geval een heel duidelijk doel voor ogen: Onze klanten en prospects informeren over de do’s en don’ts in hun broadcastplannen. Wij bieden zowel online als op de zender een uiting met een zo hoog mogelijk rendement. Wil je weten hoe? gewoon even contact opnemen. Wij leggen het graag uit.
Ook gaat 360 video nog professioneler worden. Ook hier dezelfde regel: Niet elke video leent zich voor 360 graden video. Max Media gaat ook dit jaar hierin meer de diepte in. Wil je weten wat 360video is? Een leuk artikel over 360graden video.

Natuurlijk gaat Max Media dit jaar door met citymarketing Emmen, en de promotie van deze mooie regio. En zoals we al sinds 2011 doen, veel medische producties in het binnen- en buitenland.
O ja, en dit jaar gaat de website op de schop. Een nieuwe frisse site met meer beweging. We verkopen video maar we laten het zelf niet zien. Daar gaan we ook verandering in brengen. Met ingang van februari dit jaar gaat Iris Dijkhuis een nieuw markting plan maken en de ontwikkeling van de daarbijhorende website.
Wij (Nicky, Bram en Marcel (en ook alvast Iris)) wensen je een geweldig 2017 toe!