Close
Max Media Emmen Marco Polostraat 16

De 'rust' is teruggekeerd. Het leven na Honden.TV

Dat was een heftige periode zeg, kwartaal 4 van 2015. We hebben ons -mag ik toch stellen- succesvolle RTL4 programma Honden.TV kunnen produceren en uitzenden. Met gemiddeld 110.000 kijkers per aflevering mogen we

als nieuwkomer bij RTL ons toch wel bij de middenmoot scharen. Mooie kijkcijfers dus en tevreden sponsoren. Dat smaakt natuurlijk naar meer!

RTL

Max Media Honden.TV RTL4

Annemarie en Marcel | Honden.TV

We kunnen melden dat we onderhand van een aantal sponsoren al weer groen licht hebben gekregen om ook een 2de seizoen te produceren. We zijn dus nu bezig met RTL voor een mooi tijdslot ergens in het najaar van 2016. Stay tuned op www.honden.tv voor de juiste uitzendtijden.

Ook gaan we dit jaar een start maken met een nieuw format voor TV. Hierover kunnen we nog niet veel melden, maar ik kan al wel verklappen dat het een veel grotere doelgroep gaat hebben en dat het in onze visie de kijkcijfers van HondenTV ruim gaat overtreffen.

Natuurlijk zijn we 24/7 te zien op www.honden.tv

Seizoen 2 Honden.TV

edit 06-2016: We hebben besloten te stoppen met de productie van Honden.TV en hebben het format en rechten overgedragen. Onze drukke werkzaamheden lieten niet toe dat de planning van het 2de seizoen zoveel vertraging opliep. Hierdoor konden we niet de juiste committent geven en de beste resultaten leveren. De resterende opnamedagen worden door een collega videoproducent opgepakt en Annemarie neemt hierin de leiding met volle overgave zoals we gewend zijn van haar.

Summary
De rust is teruggekeerd
Article Name
De rust is teruggekeerd
Description
Na ons TV programma op RTL4 is de rust teruggekeerd..
Author
Publisher Name
Max Media BV