Close
Max Media Emmen Marco Polostraat 16

Laten we ons wel (genoeg) zien?

Max Media…laat je zien!

Max Media Emmen Kantoor

Productiekantoor 201 | Max Media BV

Laten we ons wel (genoeg) zien?

Deze kreet gebruiken we al jaren. Wij laten je zien, zetten je op een virtueel podium en laten je zien aan anderen. Maar waarom doen we dat dan niet zelf? Laten we ons wel (genoeg) zien?
Ik realiseer me net dat we al jaren onder de radar werken, terwijl we eigenlijk best eens wat meer mogen opvallen. Dat vertellen we tenslotte al jaren aan onze relaties; “Ze vinden je niet vanzelf, daar moet je wel iets voor doen!”.. En dat is nu precies wat wij niet doen.

Elevator Pitch

Onlangs is me nog gevraagd of ik een elevator pitch heb. Ik moet bekennen dat ik die nog niet heb geoefend. Je moet weten wat je sterke punten zijn en waarin jouw product of dienst zich onderscheid van de concurrent. Daar kan ik heel snel op antwoorden: Wij maken mooie, doeltreffende video’s voor een nuchtere Noord-Nederlandse prijs. Maarja, daar zijn we niet uniek in. Wat maakt ons dan zo uniek?
De prijs? Ja, we zijn scherp geprijsd, maar zeker niet goedkoop. Het is een eerlijke prijs die in verhouding staat tot datgeen we leveren. Maar dat is ook geen speerpunt lijkt me. De kwaliteit? We maken hele mooie video’s en we zijn gedreven en creatief. We gaan tot het uiterste voor dat ene mooie shot. We hebben professionele apparatuur voor de mooiste plaatjes. Maar ook daarin zijn we niet de enigen; mijn collega videoproducenten maken ook hele mooie dingen.

Maar, Max Media BV bestaat al 9 jaar en ben ik al ruim 12 jaar professioneel videoproducent. Dan doen we toch iets goed! Wat is het geheime recept en wat maakt ons nu anders dan anderen?

Klant bij de hand

Ik ben van mening dat het de mensen zijn. Wij kunnen een verhaal goed verwoorden in een script. Wij communiceren duidelijk en produceren samen met de klant en niet alleen vóór de klant. Wij houden we ons aan de afspraken en deadlines. We doen ons uiterste best om ons in te leven in het onderwerp. We nemen onze klant graag aan de hand om samen een perfecte productie neer te zetten. Samen in controle maar wel met onze professionele adviezen en heldere kijk op de technische mogelijkheden. Ook evalueren we graag. We willen het altijd beter doen dan de vorige keer. Wij willen een partner zijn en niet een leverancier.

laat je zien!

Laat je zien!

‘Laat je zien’….

We mogen wel wat meer van ons zelf laten zien. Ik nodig je uit om deze website door te spitten en een paar video’s te bekijken. Uiteraard hebben we veel meer, maar lang niet alles mogen we publiceren. Graag komen we met je in contact via E-mail, telefoon of via de chat op de site.

Dat is Max Media! Eerlijk, duidelijk, helder, snel en doeltreffend!