Close
Max Media Emmen Marco Polostraat 16

Nieuwe ontwikkelingen!

Na een drukke periode is het weer tijd voor een update. Max Media heeft in het laatste kwartaal van 2011 en de eerste 1,5 maand van 2012 heel veel mooie projecten gedraaid. De opdracht voor de gemeente Emmen is succesvol afgerond, een enorm leuke klus om te doen. Naast deze opdracht hebben we ook nog een productie voor een E-learning organisatie mogen maken. Een professionele presentatrice heeft hiervoor in onze studio trainingen ingesproken met behulp van onze autocue. De gemonteerde beelden hiervoor worden landelijk ingezet bij interne trainingen.

Naast deze twee uiteenlopende klussen hebben we een flink aantal WebTV producties gedraaid voor verschillende opdrachtgevers en doelgroepen, door het hele land. Met een Vito vol apparatuur de weg op om ergens in een showroom of studio een setting op te bouwen. Vier camera’s, een bak licht, autocue en een aantal reversmicrofoons zorgen voor een heus ‘Hilversumgevoel’ op locatie.
Totaal uiteenlopende opdrachten dus!

We hebben in 2011 het cultuurjaar van de gemeente Aa en Hunze vastgelegd en hier de film ‘Cultuurlijk Aa en Hunze’ van gemaakt. Ook deze opdracht hebben wij naar volle tevredenheid van de klant eind 2011 opgeleverd.
Niet alleen voor de gemeente Aa en Hunze en de gemeente Emmen hebben wij in 2011 producties gedraaid. Ook de gemeente Vlagtwedde heeft door ons hun promotiefilm laten maken. In de zomer van 2011 zijn wij hiervoor in de gemeente op pad geweest om alle mooie dingen van de gemeente te filmen en te verwerken in de promo.

Net als ieder jaar heeft Max Media ook dit jaar de videoregistratie van het Thaiboxing Gala in Emmen verzorgd. Na afloop zijn de beelden gemonteerd en afgeleverd op DVD.

Toen kwam 2012.. De meeste projecten netjes afgerond en frisse ideeën voor het nieuwe jaar. Met de eerste twee weken voornamelijk rust, een aantal evaluaties en het opschonen van de harde schijven kwamen de aanvragen langzaam binnendruppelen. Een aantal projecten zijn reeds afgerond. Hier een kleine greep uit de afgelopen 1,5 maand…
Voor Fokker Technologies hebben we een sprankelende openingsfilm mogen produceren. Een korte film die gedraaid werd op hun tweejaarlijkse conference.
De gemeente Emmen heeft wederom een opdracht bij ons neergelegd, een film produceren voor Dryport Emmen-Coevorden. Een promotiefilm die getoond werd op het Dryport congres op 16 februari. Filmen met -8 en een prachtige zon leverde een geweldige film op met een tevreden klant.
Voor de kick-off meeting van Iglo heeft Max Media wederom opdracht gekregen van Sparkz om hiervoor verschillende films te produceren. Met het thema ‘I love Iglo’ in ons achterhoofd zijn we op pad geweest om consumenten te interviewen over hun mening over Iglo. Ook zijn we naar België geweest om daar de fabriek te filmen, waar een aantal gerechten van Iglo worden geproduceerd. Net als altijd weer een geweldige samenwerking met Sparkz corporate events BV en een tevreden klant.

Momenteel hebben we even de rust om onze huisstijl eens onder de loep te nemen, onze administratie op orde te brengen en aankomende projecten voor te bereiden. We zijn druk met de montage van wederom een WebTV productie en hebben alweer een nieuwe opdracht liggen voor het maken van een video voor op de beurs. Kortom, ook dit kwartaal zijn we weer flink aan de bak!

Tot de volgende update!