Close
Max Media Emmen Marco Polostraat 16

Nieuwe Full-HD regieset!

Het eerste kwartaal van 2012 zit er alweer op en de lente is begonnen. We hebben weer een aantal mooie producties gemaakt en vinden het weer tijd voor een update. Een update die al bijna op een blog begint te lijken. Ook voor ons is het leuk terug te lezen wat we allemaal beleefd hebben, het is een soort dagboek.
Bij de laatste update hadden we net de productie voor de gemeente Emmen afgerond. Onze nieuwe huisstijl is af, de nieuwe visitekaartjes zijn binnen en we hebben onze kantoorramen bestickerd.

Naast deze kleine investeringen hebben we ook geïnvesteerd in een nieuwe beeldregieset. Deze full HD schakelset kan tot 8 camera’s schakelen en stuurt het signaal ook uit in full HD. Ook kunnen wij via HD-SDI het output signaal rechtstreeks opnemen, zodat de geschakelde beelden snel geschikt zijn voor distributie, of gewoon als geschenk ter herinnering voor de gasten. Ook het instarten van videocontent is geen enkel probleem met deze set. Handig voor tijdens events! We gebruiken deze set bij onze WebTV producties, waarbij we op locatie schakelen, maar we hebben het ook ingezet bij het ondernemersgala Gala Nova.
Heeft u binnenkort een evenement? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *