ANIMATIE & EXPLAINER VIDEO | Max Media | videomarketing - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, Medische video, Aftermovie, evenement registratie, videolearning, e-learning & animatiefilm animatievideo
Animatievideo

animatie video

Een product, idee of dienst kan in sommige gevallen het beste uitgelegd worden met een animatie. Uw verhaal wordt in beeld gebracht. Door een animatiefilmpje zal een bezoeker langer op uw website blijven. Een animatie zorgt voor duidelijkheid. Ingewikkelde zaken kunnen uitgelegd worden met behulp van een eenvoudige tekening of een combinatie van video en animatie.

Infographics (zoals het vaak genoemd wordt) zijn vaak 2D animaties, maar ook 3D animaties kunnen we voor u ontwikkelen. Deze infographics zijn natuurlijk perfect te combineren met videobeelden. Geïnteresseerd in deze perfecte manier van communicatie? Laat het ons weten en we denken graag met u mee!

MEEST GESTELDE VRAGEN

Nee absoluut niet. In de eerste instantie zou u kunnen denken dat als er geen camerawerk aan te pas komt, een animatie goedkoper zou zijn dan een videoproductie. Echter, het scripten en de montage vergt veel meer tijd dan een ‘gewone’ video. Animatievideo’s kunt u zo complex en eenvoudig laten produceren als u wilt. Hoe complexer de animaties (bewegende ledematen van figuren, veel scenes, veel beweging in graphics etc.) hoe langer de montagetijd. Voor bijna elk budget is wel een animatie te maken, maar de complexiteit en uw eigen voorwerk kan veel verschil maken in de kosten.

Voor elk budget is wel een animatie te maken. Maar gemiddeld genomen kost een 3 minuten durende animatie al snel € 2.000. Uiteraard kunnen we voor minder produceren, maar dan zou u ook met minder details/complexiteit genoegen moeten nemen. Wilt u weten hoe zo’n animatie er uit ziet? Laat het ons weten en dan gaan we samen een paar voorbeelden bekijken.

Nee dat hoeft niet. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Maar hoe meer voorwerk u doet, hoe voordeliger het wordt om de animatie te laten maken. Als u zelf uw graphics aanlevert en uw eigen script maakt, hoeven wij dit niet te doen en scheelt dit in tijd. Wilt u volledig ontzorgd worden? Geen probleem. Wij kunnen uw script maken, uw grafische elementen bij elkaar zoeken of desgewenst deze op maat voor u maken.

Wij maken met name 2D explainer video’s. Wilt u 3D animaties? Hiervoor vliegen we een 3D animator in die samen met ons de animatie in elkaar zet. 3D is mooi maar niet altijd noodzakelijk en zeker veel duurder. Als u voorbeelden wilt zien en dan met name de verschillen tussen 3D en 2D, komen we graag met u in contact.