we zijn trots op onze klanten

We mogen nationale en internationele bedrijven tot onze klanten rekenen. Daar zijn we trots op. Ons werkgebied is hoofdzakelijk in de randstad, maar we zijn ook regelmatig te vinden in het buitenland.

We werken o.a. voor

Wat onze klanten van ons vinden

Bij Max Media voelt men zich als klant écht koning. Een persoonlijk gesprek, het delen van ideeën en meedenken bij uitdagingen… Marcel en zijn team staan altijd vol passie, inlevingsvermogen en oplossingen klaar! Ontzettend bedankt voor jullie hulp bij het verwerkelijken van onze product videos.

“Alle afspraken werden snel en accuraat nagekomen met het verwachte resultaat.”

“Max Media is professioneel, flexibel, enthousiast en plezierig in de samenwerking. Onze ideeën voor de film zijn mooi vertaald in de uitvoering en presentatie.”

“Bij de organisatie van het Gala Nova werken we nu al een aantal jaren heel prettig samen met het team van Max Media. De lijnen zijn kort en dat werkt fijn, de kwaliteit van de gemaakte films is hoog. Max Media gaat tot het uiterste!”

Leonie Milius
Leonie Milius – Tiramisu Brands & Business Tiramisu Brands & Business

“Max Media is praktisch en professioneel. Praktisch omdat er steeds naar eenvoudige oplossingen wordt gezocht, dichtbij de klant. En professioneel omdat er met de uitstekende apparatuur en vakmensen wordt gewerkt. Complimenten!”

“De prettige samenwerking en hoge mate van flexibiliteit van Max Media maak je niet vaak mee. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en het resultaat is bovenverwachting. Ik kan Max Media aan iedereen aanbevelen.”

“Max Media heeft snel en effectief gehandeld, er was heldere communicatie met een perfect resultaat tot gevolg!”