Over Max Media BV

Een mooie video hoeft echt niet heel duur te zijn. Voor elk budget hebben we wel een oplossing!

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

WIE ZIJN WE

onze werkwijze

Zo doen we het, samen met u!

Marco Polostraat 16 EmmenOprichter Marcel Oosterveld had al vanaf zijn kinderjaren een passie voor projectie, film en digitalisatie. Met de beschikbare middelen van destijds werd zijn creativiteit gestimuleerd en ontwikkeld. In 1997 kwam hij in dienst bij een toonaangevende IT reseller waar hij terecht kwam op de AV Division. IT gespecialiseerd in dataopslag voor de AV industrie. Het walhalla voor een videoliefhebber. Door overname kwam in 2004 een einde aan deze carrière, en is hij in datzelfde jaar voor zichzelf begonnen als videoproducent. In 2008 werd de videoproductiebusiness geprofessionaliseerd met een BV, compagnon en zijn eerste personeel. Max Media BV was geboren en kwam al snel in een stroomversnelling van mooie evenement-projecten terecht. Meer mensen werden aangenomen en inmiddels zijn we een toonaangevend videomarketingbedrijf en werken we door heel Nederland en ver daarbuiten. Max Media is zeker een partner om eens van gedachten te wisselen en gaat geen uitdaging uit de weg. Daagt u ons uit?

Edit Premiere pro Adobe CCWij zijn een creatief team videoprofessionals. We zijn betrouwbaar, hebben een nuchtere en heldere kijk op zaken, no-nonsense mentaliteit en doen eerlijk zaken. Dat is waar Max Media voor staat. Een gedreven creatief team dat doet wat ze belooft.

Bedrijfsfilms, eventvideo, medische registraties, animatie, fotografie, Drone opnamen, meercamera regie, e-learningvideo en videolearning zijn onze specialisaties.

Wij hebben een goede balans tussen commercie en creativiteit en begrijpen dat video niet alleen mooi moet zijn, maar ook een duidelijk ROI moet hebben. Wij vinden die balans voor u.

Regie op Fietse evenement EmmenOns uitgangspunt is altijd kwaliteit, ongeacht de omvang van het project. We komen onze afspraken na, zijn pas tevreden als u tevreden bent en proberen ons op deze manier te onderscheiden van collega producenten. Niet alleen het product moet goed zijn, ook vinden wij dat de communicatie, het vertrouwen en ons inlevingsvermogen in het project minstens zo belangrijk zijn. Hierdoor maken wij het verschil tussen een videoproducent en een videomarketeer.

The Edge Deloitte AmsterdamOm heel eerlijk te zijn, houden we van opdrachtgevers met nieuwe uitdagingen. We vertellen graag uw verhaal op creatieve wijze. Samen met u komen we tot een perfect eindresultaat. Wij zijn beelddenkers pur sang en weten hoe we techniek moeten inzetten om onze creativiteit vorm te geven. We houden van innovatie, zijn geïnteresseerd in duurzaamheid en volgen de trends op de voet. Hierdoor hebben we in de afgelopen 18 jaar veel opdrachtgevers kunnen verbazen met onze producties. Kortom, hoe complex uw videoproductievraagstuk ook mag zijn, we gaan deze uitdaging graag aan!

Idee

Bij het maken van een video volgen we een vaste werkwijze. Uw missie, visie, stijl en wensen worden met onze creatieve input omgezet in een script, wat wordt omgevormd tot film. In een persoonlijk gesprek laten wij voorbeelden zien en geven wij onze creativiteit de vrije loop. Samen ontwikkelen we het concept, u blijft altijd ‘in control’.

Concept

Als het concept eenmaal is uitgedacht gaan we het verder vormgeven. Nadat het draaiboek gereed is plannen we de draaidagen in. Op elke locatie en in elke situatie houden we het concept in ons achterhoofd. Wat willen we vertellen? En wat is hiervoor nodig? Een goed script met de juiste afspraken zijn nodig om effectief en doeltreffend de opnamedagen te plannen.

Ontwikkeling

Productie en post-productie worden door ons op professionele wijze ingevuld. Tijdens dit proces bent u altijd op de hoogte van de vorderingen en de planning en krijgt u op vooropgezette tijden onze concepten te zien waar u aan kunt schaven. We produceren zelfstandig maar altijd in samenspraak en overleg met u.

Lancering

Pas als iedereen tevreden is ronden we het project af. De video wordt in elk gewenst formaat afgeleverd. Of het nu op TV is of op YouTube. Wat dan nog overblijft is een evaluatie. Graag willen we weten wat goed ging en wat nog beter kan. We staan open voor suggesties en zien u graag terug.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden..

Bij Max Media voelt men zich als klant écht koning. Een persoonlijk gesprek, het delen van ideeën en meedenken bij uitdagingen… Marcel en zijn team staan altijd vol passie, inlevingsvermogen en oplossingen klaar! Ontzettend bedankt voor jullie hulp bij het verwerkelijken van onze product videos.

“Alle afspraken werden snel en accuraat nagekomen met het verwachte resultaat.”

“Max Media is professioneel, flexibel, enthousiast en plezierig in de samenwerking. Onze ideeën voor de film zijn mooi vertaald in de uitvoering en presentatie.”

“Bij de organisatie van het Gala Nova werken we nu al een aantal jaren heel prettig samen met het team van Max Media. De lijnen zijn kort en dat werkt fijn, de kwaliteit van de gemaakte films is hoog. Max Media gaat tot het uiterste!”

Leonie Milius
Leonie Milius – Tiramisu Brands & Business Tiramisu Brands & Business

“Max Media is praktisch en professioneel. Praktisch omdat er steeds naar eenvoudige oplossingen wordt gezocht, dichtbij de klant. En professioneel omdat er met de uitstekende apparatuur en vakmensen wordt gewerkt. Complimenten!”

“De prettige samenwerking en hoge mate van flexibiliteit van Max Media maak je niet vaak mee. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en het resultaat is bovenverwachting. Ik kan Max Media aan iedereen aanbevelen.”

“Max Media heeft snel en effectief gehandeld, er was heldere communicatie met een perfect resultaat tot gevolg!”