BEDRIJFSFILM IN DEN HAAG | Max Media | videomarketing - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, Medische video, Aftermovie, evenement registratie, videolearning, e-learning & animatiefilm animatievideo
Holdorf DMK dronefoto

bedrijfsfilm laten maken in DEN HAAG

Uw bedrijf is uniek toch? Daar past sowieso geen standaard bedrijfsfilm bij. Dat komt mooi uit, want standaard zijn wij niet en onze producties al helemaal niet. Wilt u een bedrijfsfilm in Den Haag of in de regio van Den Haag laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw missievisiestijl en wensen worden met onze creatieve input omgezet in een script, wat wordt omgevormd tot film. In een persoonlijk gesprek laten wij voorbeelden zien en geven wij onze creativiteit de vrije loop. Alles gebeurt in overleg en met de huisstijl en -regels van uw bedrijf in ons achterhoofd. Van het opstellen van het script en draaiboek, via het plannen van de draaidagen, tot het aanleveren van het eerste concept, alles past bij jullie agenda en stijl.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Als ‘rule of thumb’ kunt u eigenlijk wel stellen dat elk gefilmd uur, één minuut video produceert, en elk uur filmmateriaal kost 3 uur montagetijd.

Er gebeurt veel achter de schermen. In de aanloop naar het project, voorafgaand aan de draaidag(en) en vooral in de post-productie. Het is nu eenmaal een tijdrovende, creatieve bezigheid wat zich niet laat opjagen. Vooralsnog zijn we van mening dat onze producties zeker niet ‘te duur’ zijn. We hanteren een scherp en nuchter tarief en kunnen deze altijd goed onderbouwen.

Naast de tijd dat het kost om een video te produceren, maken we ook gebruik van dure, professionele apparatuur. Deze moeten we ook helaas zo nu en dan vervangen of upgraden.

Dat ligt er helemaal aan wat voor video er geproduceerd moet worden, hoe snel we kunnen schakelen met u en/of uw klant en hoeveel mensen er mee moeten beslissen in de afrondende concept-fase. We kunnen in principe een video opleveren binnen een paar dagen, maar we hebben ook voorbeelden van producties waar we een jaar mee bezig zijn.

We vragen u liever wat uw budget is voor een bedrijfsfilm. We kunnen produceren tussen de € 500 en € 10.000 euro. Het is maar net wat u wilt, waar we daarvoor moeten zijn, hoeveel tijd het kost en welke expertises van ons gevraagd worden. Als u met een voorbeeld komt, kunnen we al redelijk snel inschatten wat zoiets zou moeten kosten. Vraag het ons gewoon..het is vrijblijvend!

Heel simpel…kom met ons in contact en we nemen u mee in de weg er naartoe. We beginnen met een goed gesprek over uw wensen en doelstellingen. Daarna gaat de rest als vanzelf. Wij laten u weten wat we kunnen en waarvoor we het doen. Dan bepalen we wie wat gaat doen en wanneer.