DRONE VIDEO EN FOTO | Max Media | videomarketing - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, Medische video, Aftermovie, evenement registratie, videolearning, e-learning & animatiefilm animatievideo

DRONE VIDEO EN FOTO

Drones worden ook wel aangeduid met de afkorting UAV, wat staat voor Unmanned Aerial Vehicle. Met behulp van een afstandsbediening kan een drone vanaf de grond worden bestuurd.

Soms kan hij ook zelfstandig vliegen volgens een voorgeprogrammeerde route. Een drone besturen kan en mag niet zomaar. Daar is een vergunning voor nodig. Ook zijn er restricties voor dronevliegen, zoals no-fly zones en laagvlieggebieden. Max Media kan uw hoogtefoto en video verzorgen zonder dat u zich druk hoeft te maken over deze regelgeving.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Dat ligt eraan waar en hoe men vliegt. U kunt met een drone best schade aanrichten of mens en dier in gevaar brengen. Wij zullen deze grens nooit opzoeken. We filmen nooit boven mensen, aaneengesloten bebouwing, (snel-)wegen of andere plekken waar we mogelijkerwijs een gevaar kunnen zijn. Dat neemt niet weg dat we toch wel een mooi plaatje kunnen maken van uw pand, huis, object of werk.

Nee absoluut niet. Er zijn veel verboden gebieden zoals rond een vliegveld. Ook heeft Nederland een groot aantal laagvlieg gebieden. Hier mag wel gevlogen worden, maar wel onder bepaalde omstandigheden. De dronekaart is te vinden op https://kadata.kadaster.nl/dronekaart/

Bij harde wind en bij regen. Dat zijn de enige twee restricties. Onze drone is helaas niet waterdicht en mooie beelden krijgt men ook niet met regen op de lens. De wind kan de drone minder goed bestuurbaar maken wat weer gevaarlijke situaties kan opleveren voor de omgeving.

Foto: 12 Megapixel
Video: tot 4K