BEDRIJFSEVENT, DRONE & PORTET FOTOGRAFIE | Max Media | videomarketing - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, Medische video, Aftermovie, evenement registratie, videolearning, e-learning & animatiefilm animatievideo
The Edge Amsterdam

BEDRIJFSEVENT, DRONE,
PORTRET & PRODUCT
FOTOGRAFIE

In de basis is fotografie het zelfde principe als videografie. De één is een verhaal vertellen door een aaneenschakeling van beelden en de andere is een verhaal vertellen door slechts één beeld.  In beide gevallen betreft het dezelfde techniek, maar een andere manier van kijken.

Tijdens zakelijke evenementen worden vaak video’s en foto’s gemaakt. Max Media kan beide voor jou verzorgen.
Maar niet alleen tijdens evenementen maken we foto’s. Ook zijn we gespecialiseerd in productfotografie, corporate identity en zakelijke portretten.

Ook zijn we soms werkzaam in de particuliere sector. Denk hierbij aan familieshoots, zwangerschapsfotografie, portretfotografie en fasion shoots.

 
Noor-Croon-web-gallery poes air IMT-1-at-Donji-Srbani IMT-2-at-Donji-Srbani Nika-2-Solaris Diana-1-Solaris Nika-1-Solaris Diana-2-Solaris Mozzarella-snails.00_02_44_18.Still006 Pizza.00_01_15_16.Still004 Sports-drink-V2.00_00_17_17.Still004 Mozzarella-snails.00_01_05_15.Still006 Stefanie-mit-Yoghurt Nele - Fysiotherapie Whey Production Cheese cake Showersafe Business-Photography 5 Business-Photography 4 Business-Photography 3 Business-Photography 1 Zwanger - buitenshoot 2 20171202_223721 2013-08-27-11.47.22

MEEST GESTELDE VRAGEN

Nee, niet altijd. Soms als de situatie het toelaat, kunnen we volstaan met één persoon. Is het een te vol programma, komen we liever met twee personen, zodat er niets aan onze lenzen kan ontsnappen.

Nee, zeker niet. Zo werken we niet. Wij maken foto’s, en jij krijgt alle foto’s voor een van te voren afgesproken bedrag. En jij mag er mee doen wat je wilt. Geen kleine lettertjes, geen restricties of copyright.

Absoluut. Na bewerking krijg je alle foto’s als JPG in hoge kwaliteit. En als je wilt, maken wij er ook nog een webversie van. Wil je een paar foto’s in zwart/wit? Doen we voor je!

Helemaal niets. Wij plaatsen alleen foto’s in ons portfolio na akkoord van jou. Wij kunnen ook een backup houden als je dat wilt. Zeker als het gaat om de foto’s van persoonlijker aard, zijn we erg discreet en gebruiken niets uit jouw shoot tenzij anders afgesproken.