INTERACTIEVE VIDEO & VIDEOLEARNING | Max Media | videomarketing - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, Medische video, Aftermovie, evenement registratie, videolearning, e-learning & animatiefilm animatievideo
iTention interactieve video

INTERACTIEVE VIDEO & VIDEOLEARNING

Van lean-back naar lean-forward! Video is een mooi middel om zaken duidelijk te maken, daar zijn we het wel over eens. Maar hoe kunnen we de kijker nog meer betrekken bij de inhoud? Weten we zeker of de kijker snapt wat u bedoelt? Met interactieve video is dit mogelijk!

Wij produceren interactieve video. Video’s waarbij de kijker op diverse manieren vragen moet beantwoorden in en tijdens de video. Certificaten behalen met videolearning is nu heel eenvoudig te realiseren. Wat dacht u van realtime inzage in wat uw cursisten doen en hoe ze scoren op diverse video’s? Wij helpen u hierbij. Ons videolearning concept maakt E-learning aantrekkelijk en betaalbaar! Bent u geïnteresseerd geraakt? Vraag ons meer informatie. We weten er alles van!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het is geen standalone product zoals de video’s die u op youtube kunt zetten. Het is een video met een HTML5 schil die zorgt voor de interactie. Deze video wordt gehost op een platform waar deze schil beschikbaar is. Wilt u meer weten over de werking van interactieve video, laten we dan even praten. We kunnen u uitgebreid vertellen hoe het werkt en wat u er allemaal mee kunt doen.

Nee. De video zelf is niet interactief. Dat bestaat ook niet. Het is de programmatuur eromheen die de interactie mogelijk maakt. Deze functionaliteit bestaat niet op youtube of vimeo. De video is alleen interactief op een door ons ingericht platform.

U kunt dit inzetten voot veel verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan poortvideo, trainingen, in-house cursussen, VCA toetsing, websites waar keuzes gemaakt moeten worden.. te veel om op te noemen. U kunt er ook voor kiezen om data te verzamelen van de gebruikers. Data die inzicht geven over de scores, snelheid en kennis van de gebruiker. Deze data kunt u koppelen aan uw LMS en zodoende inzicht krijgen in de kennis en vaardigenheden van uw werknemers bijvoorbeeld. Net als gewone E-learning dus! We noemen het niet voor niks videolearning.

Ja die hebben we ook. In samenwerking met de NAM hebben we een drietal voorbeeldvideo’s gemaakt die ook gebruikt mogen worden als demo materiaal voor ons. Deze demo’s kunt u vinden op https://itention.tv