MEDISCHE VIDEO'S | Max Media | videomarketing - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, Medische video, Aftermovie, evenement registratie, videolearning, e-learning & animatiefilm animatievideo
Medische videoproducties

medische video's

Sinds 2011 is Max Media veel te vinden in de zorgsector. We maken documentaires, brengen zorgpaden in beeld, filmen operaties en maken webTV en intercollegiaal overleg tussen medische professionals. We werken voor ziekenhuizen, medische uitgevers en andere zorginstellingen.

Dat doen we niet alleen in Nederland. We reizen hiervoor de hele wereld over. We hebben te veel voorbeelden van mooie producties, maar omwille van privacy en medische geheimhouding kunnen we hiervan niets presenteren. Uiteraard laten we u van alles zien tijdens een goed gesprek.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Privacygevoelige gegevens die we te zien krijgen of die in beeld zijn, worden nooit naar buiten gebracht. Patiëntgegevens die toch in beeld zijn gekomen worden verwijderd en als dit niet mogelijk is, onleesbaar gemaakt. Ook zult u nooit uw medische producties op onze website vinden en al helemaal niet ergens anders dan waar u deze zelf hebt geplaatst. Een betrouwbare discrete partner waar u zorgeloos  mee kunt samenwerken.

Net als u doen we er alles aan om de veiligheid van de patiënt te waarborgen. Hier valt ook hygiëne onder. Ook wij ondergaan dezelfde procedures als de medische professionals als het gaat om handen wassen, hygiënische kleding, geen sieraden, (over)schoeisel etc. 

De producties die we draaien in de OK zijn altijd met zo weinig mogelijk mensen. Liefst alleen de cameraman en soms een regisseur die ook dienst doet als audioman/vrouw. Wij weten onze plek in de OK, respecteren een veilige afstand en houden ons aan de door u gestelde eisen wat betreft loopruimte en bewegingsvrijheid. We gaan voor het perfecte plaatje, maar nooit ten koste van de ingreep.

Laten we dan eerst even kennis maken. Waarschijnlijk hebben we vaker met dat bijltje gehakt en kunnen we al veel vragen bij u wegnemen. Desgewenst kunnen we eerst een locatiebezoek doen en uw wensen doornemen. Voordat we een offerte uitbrengen, zouden we eerst graag willen weten wat u in gedachten heeft, en wellicht kunnen we samen tot een goed plan komen.