MEERCAMERA EVENEMENT REGISTRATIE | Max Media | videomarketing - Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, Medische video, Aftermovie, evenement registratie, videolearning, e-learning & animatiefilm animatievideo
Meercamera regie en aftermovies

MEERCAMERA EVENEMENT REGISTRATIE

We leveren alle faciliteiten voor openingsvideo´s, full HD/4K-liveregie, livestream voor de thuisblijvers en registratie, inclusief bediening en bezieling.

Max Media BV heeft veel contacten met diverse spelers in de markt om een evenement van groot formaat goed te kunnen vastleggen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jazeker! We werken met glasvezel kabels en zelfs draadloze camera systemen. Afstanden zijn niet snel een probleem. Kabels leggen wel. Dit moeten we tijdens de opbouw van het event al doen. Een goede planning is dus van groot belang.

Jazeker, geen probleem. We streamen op elk gewenst platform en in elke resolutie. van 640 x 480 tot 4K. Het enige wat we nodig hebben is een (snelle) en stabiele internet verbinding. En dan bedoelen we geen wifi accespoint, maar gewoon een ouderwetse kabel.

Absoluut. We hebben 4K camera’s en kunnen uw productie dus 4K opnemen en streamen. Alleen is 4K streamen niet handig, omdat we dan heel veel bandbreedte nodig hebben en de kijker waarschijnlijk toch moet downscalen. Beter streamen in een lagere resolutie en gelijktijdig opnemen in 4K voor later gebruik. Andere wensen? Laat ons het weten en we denken graag met u mee.