Irene Hanenbergh

Bij Max Media voelt men zich als klant écht koning. Een persoonlijk gesprek, het delen van ideeën en meedenken bij uitdagingen… Marcel en zijn team staan altijd vol passie, inlevingsvermogen en oplossingen klaar! Ontzettend bedankt voor jullie hulp bij het verwerkelijken van onze product videos.

Remy de Bruijn

“Alle afspraken werden snel en accuraat nagekomen met het verwachte resultaat.”

Jeannette ten Kate

“Max Media is professioneel, flexibel, enthousiast en plezierig in de samenwerking. Onze ideeën voor de film zijn mooi vertaald in de uitvoering en presentatie.”

Aline Hofstee

“Bij de organisatie van het Gala Nova werken we nu al een aantal jaren heel prettig samen met het team van Max Media. De lijnen zijn kort en dat werkt fijn, de kwaliteit van de gemaakte films is hoog. Max Media gaat tot het uiterste!”

Leonie Milius

“Max Media is praktisch en professioneel. Praktisch omdat er steeds naar eenvoudige oplossingen wordt gezocht, dichtbij de klant. En professioneel omdat er met de uitstekende apparatuur en vakmensen wordt gewerkt. Complimenten!”

Leonie Milius – Tiramisu Brands & Business Tiramisu Brands & Business
Femme van Leeuwen

“De prettige samenwerking en hoge mate van flexibiliteit van Max Media maak je niet vaak mee. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en het resultaat is bovenverwachting. Ik kan Max Media aan iedereen aanbevelen.”

Iris van den Nieuwenhof

“Max Media heeft snel en effectief gehandeld, er was heldere communicatie met een perfect resultaat tot gevolg!”